Beoordelingen van Wereldrestaurant Pan Deurningen - Oldenzaal

Recente recensies van Wereldrestaurant Pan Deurningen - Oldenzaal

5 sterren na 62 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen via de site, ruime keus en erg lekker. de bestelling was super snel thuis bezorgd

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, echt een aanrader!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Sushi Box de luxe, smaakte zeer goed. Komen zeker nog vaker afhalen.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Toch wat teleurstellend. Sushirijst was iets te papperig en de smsken vonden wij minder lekker. 2 x eerder zo'n schaal besteld; beiden goed. Jammer deze keer

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gehad! Makkelijk besteld via de site, prima service en doen we snel nog een keer!!!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel druk gisteren tussen 5 en 6 en een beetje chaos bij Pan. Mijn bestelling klopte helaas niet. De verkeerde sushi gekregen had crispy ebi maki besteld en kreeg ebi maki. 3 garnalen balletjes i.p.v. 4 en bij het gezinsmenu, geen ossehaas maar twee keer kip in ketjap saus. Kom en bestel regelmatig bij Pan dit nog niet eerder meegemaakt, normaal altijd prima. ๐Ÿ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitgebreide sushi box, prima prijs en erg lekker!!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, lekker en vooral veel. ๐Ÿ‘

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke sushi de luxe opgehaald. 2e keer. Jammer dat het 3 euro duurder is geworden, sinds ze weer dicht moeten. Verder was het heerlijk

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes verzorgd

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!! Heerlijk gegeten.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi deluxe box! Alles was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar om direct mee te worden genomen. Sushi was goed en lekker vers.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

verkeerde bestelling en niet warm

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk ontvangst en een heerlijke gevarieerde sushi box gegeten. Prijs kwaliteit uitstekend

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, goede prijs/kwaliteit verhouding. Aardig personeel. Online bestellen gaan moeiteloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en waar voor je geld, ik miste alleen de gember

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top echt super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima te eten. Sushi was alleen niet op de afgesproken tijd klaar, maar 15 minuten later. Ik ervaar dit niet als een probleem cq negatief. Goed restaurant en vriendelijke medewerkers

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima shushi voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en meer dan voldoende. Leuke keuze mogelijkheid en variatie

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en meer dan voldoende

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi ๐Ÿ‘Œ

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was op tijd klaar en erg lekker. Er zat veel variatie in de box. Wel vind ik dat er voor een box van 72 stuks meer sojasaus en stokjes bij mogen zitten.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed. Meer woorden zijn niet nodig.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi !!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was makkelijk geplaatst en ook op de aangewezen tijd klaar. De sushi daarentegen viel erg tegen. Het waren te grote rollen en de rijst was niet lekker. De sushi met beef zou ik echt afraden. De beef was smaakloos en taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Chinees afhaal. Heerlijk gegeten voor prima bedrag

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed geregeld. Makkelijk te bestellen, optijd klaar. Heerlijke sushi....echt waar voor het geld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed eten. Het stond netjes verpakt en op tijd klaar.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, we hebben een box van โ‚ฌ32 besteld, ik vroeg om een extra paar stokjes gewoon simpele houten goedkope stokjes, ze zei dat ik hier extra voor moest betalen. Dit vond ik belachelijk omdat ik voor een beste prijs had besteld

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top! Die Sushi afhaal is een fijn concept. En niet duur!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk was het menu weer ,alleen jammer dat er maar 2 sates bij waren ipv 4 zoals in de beschrijving

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! We misten alleen sojasaus, wasabi en gember...

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!!! Prima prijs! We hadden de familybox voor 2 volwassenen en 2 kinderen. En dat is voldoende. Top.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top Sushi!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit uitstekend! Erg lekkere familiebox, gevarieerd en we hebben er van gesmuld! Zeker voor herhaling vatbaar! Snelle service ook bij het afhalen.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Online de family box (sushi) besteld. Kon al snel ophalen. Je krijgt 2x stokjes erbij. Wil je er meer, dan 0,20 cent per stokjes bijbetalen. De sushi was heerlijk!!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben het familie gerecht opgehaald, was weer supergoed. Het zijn ruime porties, veel verschillende gerechten en het belangrijkste het is superlekker.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was ontzettend lekker. Het was vers en zag er heel verzorgd uit. Ontzettend bedankt bestellen snel weer ๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, super snel klaar, ik ben meer dan tevreden ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van sushi is helaas niet best. Grote Deluxe box besteld. Rijst is klef en lijkt niet vers bereid. Geheel zag er mooi uit maar het bleek 1 grote teleurstelling. Jammer had meer verwacht .

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi zijn best klein maar smaken wel prima.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

was super lekker